HRV | ENG

Pozadina

Karol Consulting – filozofija i pozadina

KAROL Consulting d.o.o. je tvrtka za savjetovanje sa sjedištem u Hrvatskoj. Tvrtka je nastala u Australiji iz tvrtke Medicare Australia, točnije iz dijela koji se bavi savjetodavnim uslugama, a koji je za vrijeme međunarodnog savjetovanja između 1995. i 2006. bio zaslužan za implementaciju značajnih projekata zdravstvenih reformi za mnoge međunarodne klijente. Direktori KAROL Consultinga su Karl Karol, nekadašnji voditelj usluga savjetovanja za Medicare Australia i Dr. Karolina Kalanj, koja je u regiji vodila aktivnosti Medicare Australia.

Glavna aktivnost tvrtke odnosi se na pomoć klijentima pri razvoju metoda i sustava kroz koje će ostvariti najbolje ishode iz resursa koji su uloženi u zdravstveni sustav. Glavne strategije koje koristimo za postizanje ovih ciljeva su: provođenje strateške procjene sustava ili problema;usmjeravanje prema poticajima zdravstvenog sustava; omogućavanje pristupa prikladnim podacima za donošenje odluka unutar zdravstvenog sustava; te institucionalna reforma i izgradnja kapaciteta.

Naš je pristup bliska suradnja s klijentima s ciljem implementacije značajnih i održivih rješenja. Cilj tvrtke je pružiti praktične savjete koji odgovaraju i moguće ih je implementirati u posebno okruženje u kojem je projekt lociran.

KAROL Consulting posjeduje široko iskustvo u zdravstvenim reformama u regiji, a posebno u Hrvatskoj gdje je tvrtka bila uključena u niz projekata. Preko svojih direktora Karla Karola i Karoline Kalanj, tvrtka odlično poznaje trenutnu dinamiku zdravstvenih reformi u zemljama u tranziciji uključujući Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru, Rumunjsku, Sloveniju, Tursku, Maleziju i Azerbajdžan.

Karl Karol i Karolina Kalanj

Kontaktirajte nas

Karol Consulting d.o.o.
Šestinski vrh 61
10 000 Zagreb
contact@karolconsulting.hr

Projekti

Naše iskustvo stjecano je kroz niz različitih projekata.

Pogledajte naše prethodne projekte za više informacija.